Italienilor le plac femeile cu forme. Iata ce tinere voluptoase au luat locul modelelor size zero la Milano Fashion Week


Nu este un secret pentru nimeni faptul ca marilor designeri le plac modelele size zero -  inalte, slabe si fara forme. La Milano Fashion Week a fost insa si o exceptie...


Obisnuiti cu modelele extrem de slabe, fara sani si fara posterioare proeminente, spectatorii aflati la doua dintre prezentarile din cadrul Milano Fashion Week au avut parte de o surpriza de proportii.

Cum sa arati bine dupa nastere: 6 pasi pentru un abdomen plat in doar 7 zile

Un model cu forme apetisante a aparut in costum de baie in cadrul prezentarii noii colectii Parah New Generation. La o privire mai atenta, modelul este doar unul...de ocazie.

Este vorba despre "consiliera lui Silvio Berlusconi", Nicole Minetti.

Aceasta a devenit cunoscuta dupa ce a fost implicata intr-un scandal urias in 2011, acuzata fiind ca ii racola tinere prostituate lui Berlusconi.

Dar Nicole Minetti nu este singurul "model" cu forme care a defilat in cadrul Milano Fashion Week. Si modelele de lenjerie intima ale brandului Gianantonio Paladini au fost prezentate de femei cu dimensiuni atipice fata de cele cu care eram obinsuite.

Intra sa vezi imaginile in galeria foto.

related posts

Modifică setările cookies