Iti place cum s-au imbracat Ilie Nastase si Brigitte Sfat la nunta de la Monaco? GALERIE FOTO


Printre cei 800 de invitati la ceremonia religioasa dintre Albert si Charlene de Monaco s-au aflat si Ilie Nastase si iubita sa Brigitte Sfat. Iti place tinuta pe care au ales-o pentru acest eveniment?


Albert si Charlene de Monaco s-au cununat religios sambata la Palatul princiar, in cadrul unei ceremonii de o ora si jumatate. Albert i-a facut cu ochiul miresei dupa ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zambit larg, insa in cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figura serioasa. Mirii s-au sarutat de doua ori la altar.

Foto: Nadia Comaneci impreuna cu sotul ei, alaturi de Printesa Lia si Printul Paul. Sursa foto: Libertatea

Romania a fost si ea reprezentata la fastuosul eveniment: printre invitati au fost Principesa Margareta si Principele Radu, Nadia Comaneci si sotul sau, Principele Paul si Principesa Lia, dar si Ilie Nastase si Brigitte Sfat.

Ilie Nastase & Brigitte Sfat . Sursa foto: Getty Images

Brigitte a purtat o rochie eleganta neagra, o palarie asortata si ochelari de soare, iar Ilie Nastase a pastrat nota elegantă cu un frac.

Foto: Naomi Campbell la nunta de la Monaco, Getty Images

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a venit singur, prima doamna a Franţei, Carla Bruni, fiind insarcinata. De asemnea, la ceremonie au fost prezenti desigenrii Karl Lagarfeld si Giorgio Armani, acesta din urma fiind cel care a creat rochia de mireasa.

Foto: Printesa Lia & Printul Paul, alaturi de Albert si Charlene de Monaco, sursa Libertatea

Intra in galeria foto sa vezi mai multe poze de la nunta!
Citeste mai multe amanunte despre nunta de la Monaco pe www.mediafax.ro.

FULLSCREEN
Iti place cum s-au imbracat Ilie Nastase si Brigitte Sfat la nunta de la Monaco? GALERIE FOTO
  • /


related posts