Iubita lui Ben Affleck, pictorial incendiar pentru Playboy


Shauna Sexton, actuala iubită a actorului american Ben Affleck, a publicat pe Instagram câteva imagini incendiare, realizate pentru un pictorial Playboy. 


Primele zvonuri despre relația celor doi au apărut la finalul lunii august, după ce Affleck a fost internat într-o clinică de dezalcoolizare. 

TMZ a mai scris că Affleck (45 de ani) a decis să se interneze după „o săptămână nebună” în care s-a despărțit de iubita sa, producătorul TV Lindsay Shookus (38 de ani), și - succesiv - a petrecut noapte de noapte în cluburi alături de noua iubită, modelul Playboy Shauna Sexton, în vârstă de 22 de ani.

Actorul a fost dus la clinică de rudele sale și de fosta sa soție, Jennifer Garner. 

„Ben știa că are nevoie de ajutor și a mers de bunăvoie acolo, Jennifer nu a trebuit să insiste mai deloc. Toți apropiații lui știau că Ben e alcoolic de o bună perioadă de timp.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de site-ul TMZ.

In foto: pictorialul Shaunei pentru Playboy

Se presupune că actorul și Shauna au o relație de la sfârșitul lunii august, atunci când Ben s-a despărțit de fosta iubită, producătorul TV Lindsay Shookus. 

„Lindsay voia o relație serioasă, dar Ben nu era încă pregătit să o ducă la altar. Jennifer (n.r. fosta soție a lui Affleck, Jennifer Garner) avea o părere foarte bună despre Lindsay. În ceea ce o privește pe Shauna, lucrurile stau exact pe dos. Jennifer crede că Ben o folosește pe Shauna pentru a se răzbuna pe Lindsay și se teme că o tânără de 22 de ani, care mai e și model Playboy, nu va fi un exemplu bun pentru copiii ei și ai lui Ben.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de publicața britanică Daily Mail. 
 

FULLSCREEN
Iubita lui Ben Affleck, pictorial incendiar pentru Playboy
  • /

related posts

Modifică setările cookies