Iulia Albu critică rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu


Weekendul trecut, Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit și l-a botezat și pe fiul ei în vârstă de două luni, Cezar Ioan.


Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit religios cu Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism. 
 

Roxana a pășit în fața altarului într-o rochie albă, cu croială cloș, peste care a purtat o capă din același material. A avut părul strâns într-o împletitură și a purtat o voaletă albă. 


Ținuta ei nu a impresionat-o deloc pe Iulia Albu , care a criticat-o dur pe internet. 


"Întotdeauna am admirat perseverența și naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în fața preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară așa de grav și ai ocazia să-ți revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist!

 

Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuși ar fi putut face parte dintr-o apariție măcar decentă. Sincer, chiar nu înțeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se ițesc din vârful capului stimabilei.

 

Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar niște tul ieftin! Mă rog, știți că eu sunt cu găinile.", a scris Iulia Albu pe blogul personal. 


Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
Iulia Albu critică rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu.
  • /

related posts