Iulia Albu, despre Antonia: ”Păcat, a luat-o pe urmele Andreei Bănică”


Marți după-amiază, Iulia Albu a venit, alături de cocoșul ei, Claude, la emisiunea „La Măruță”, pentru a comenta fotografiile vedetelor de pe Instagram.


Prima vedetă luată în vizor de Iulia Albu, în emisiunea ”La Măruță”, a fost Antonia. Aceasta a postat recent o fotografie într-o costumație sumară, care-i punea în evidență pielea extrem de bronzată și peruca blondă.

”Antonia are niște poze în care nu mai arată ca Antonia deloc, a luat-o pe urmele Andreei Bănică. Păcat, pentru că ea este o fată foarte frumoasă, doar că atunci când folosim Photoshopul foarte mult obținem un rezultat ca cel din imaginea cu peruca”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Iulia Albu a comentat negativ și aparițiile Corinei pe celebra rețea de socializare: ”Pentru că am acordat foarte multă atenție Annei Lesko, era momentul să-și revină și Corina la aparițiile ceva mai sexy, lucru care nu este neapărat rău, dar nu înțeleg.

Citește și: Iulia Albu, despre Oana Roman: ”O rochie care îi conferă o siluetă statuară și un glam”

Mi se pare că se exagerează foarte, foarte mult cu aceste ipostaze. Știai că s-a închis revista cu iepurași? A devenit Instagramul, numai că este neplătit”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORINA (@corinabud) on

O notă bună a primit din partea Iuliei Albu modelul XL Lorelei Bratu: ”Este o fată superbă, pe care o ador. Felicitări, Lorelei! Este o fată foarte frumoasă, iar mie mi se pare această clasificare în ”slabă - grasă” inutilă”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorelei Bratu (@loreleibratu) on

related posts

Modifică setările cookies