Iulia Albu devine colaborator perfecte.ro! În rubrica #IMperfect, cunoști o altă Iulia și descoperi o "altă TU"


Toamna aceasta, #IMperfect e noul perfect! Cu Iulia Albu!


În fiecare miercuri, criticul de modă de care se tem, dar pe care îl și apreciază toate vedetele, devine consilierul tău personal. E alături de tine în probleme de fashion, dar e și omul care te învață cum să te accepți TU pe TINE, dincolo de hainele pe care le alegi. Pas cu pas, vei descoperi o altă Iulia Albu, dar și o altă TU!

Pentru perfecte.ro, Iulia Albu declară:

"Sunt sigură că dimineața la baie toți oamenii sunt perfecți. Indiferent de felul în care arată, pentru că nu contează că ai trei kilograme în plus sau în minuns sau că ai sau nu ai sânii foarte mari! Este normal să te iubești așa cum ești! A fi perfect înseamnă a te iubi și a te accepta așa cum ești tu atunci când ești gol, în fața oglinzii! Alegerea hainelor e cu totul o altă poveste și nu ține de cine ești TU ca om. Și dacă vrei să fii și bine îmbrăcat, pentru asta există rubrici ca IMperfect și pentru asta există toate proiectele marca Iulia Albu."

Cu umor, dar și cu un stil relaxat și curajos, Iulia Albu resetează standardele de frumusețe și îți arată că  #IMperfect e pur și simplu PERFECT!  Și că TU ești perfect(ă)! În fiecare miercuri, într-un material exclusiv scris pentru perfecte.ro!

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ

FULLSCREEN
Iulia Albu
  • /

related posts