Iulia Albu: Exista femei care, oricate diamante si-ar pune pe ele, tot goale sunt de continut   


E adevarat, nu duce lipsa de pantofi! Insa nici colectia sa de bijuterii nu e de neglijat. Daca hainele si le creeaza singura, in materie de accesorii Iulia Albu apeleaza la experti in domeniu. 


Desi colectia sa de accesorii contine pietre pretioase extrem de scumpe, Iulia e constienta ca mai important decat ce bijuterii ai este modul in care le porti. “Mie imi plac lucrurile simple si cu gust si cred ca nu este suficient sa porti o bijuterie cu diamant pentru a avea un statut. Exista femei care poarta cu o anumita demnitate aceste pietre, femei care le dau stralucire. Si femei care, oricate diamante si-ar pune pe ele, tot goale sunt de continut,” ne-a declarat Iulia Albu.

Si pentru a fi sigura ca nu da gres atunci cand isi alege bijuteriile, Iulia a urmat chiar si un curs de specializare in istoria s cunoasterea diamantelor. In principiu, e simplu: trebuie analizate taietura, culoarea, claritatea si nu in ultimul rand dimensiunea, care, glumeste Iulia, e cea mai importanta.

Daca de taietura iti poti da seama cu ochiul liber, pentru o analiza mai amanuntita a diamantelor ai nevoie de lupa si de microscop. Sotia designer-ului de incaltaminte Mihai Albu a analizat in magazinul Cellini un diamant nemontat, care, spune ea, e ideal pentru un inel de logodna.

Desi are o colectie impresionanta de bijuterii, Iulia Albu nu vrea sa se opreasca aici cu achizitiile. Vedeta viseaza la un superb ceas marca Breguet, incrustat cu 139 de diamante. Bineinteles, pretul modelului “Rein de naples” este pe masura: 45.000 de euro.

CODUL BONUS de astazi, 3.12.2010, de la concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air" este: Descopera toate serviciile speciale Blue Air

FULLSCREEN
Iulia Albu:  
  • /

related posts

Modifică setările cookies