Iulia Albu: “Mi-a luat o ora sa ma machiez pentru petrecerea The One si doua sa ma demachiez”


Petrecerea tematica The One le-a facut pe vedete sa fie foarte creative. Daca Andreea Patrascu a interpretat-o pe Beyonce si Anda Adam sau Victor Slav au fost personaje de poveste, Iulia Albu a ales sa intre in pielea Fern Andrei, o actrita nemtoaica, din anii ’20.


Daca vestimentatia vedetei nu a strarnit atatea controverse precum celebra rochie transparenta pe care a purtat-o la Premiile Gopo, despre machiaj si coafura putem spune cu siguranta ca au scos-o in evidenta.

“Machiajul a durat in jur de o ora si a fost realizat de Mari Dascalescu. Asta a fost partea placuta a procesului, pentru ca mi-a luat aproape dublu sa ma demachiez. Cel mai problematic a fost glitter-ul, care s-a dus mai greu. Cred ca inca mai am putin sclipici pe mine, dar a meritat, fiind o seara speciala,” a declarat Iulia Albu.

Si in privinta coafurii, vedeta a ales sa apeleze tot la un specialist. “Nu nu sunt nici un mare make-up artist, nici un hair stylist, asa ca am hotarat sa las aceste lucrui pe mana profesionistilor. Andreeana Manolea este persoana care s-a ocupat de coafura mea si care de altfel face parte din echipa cu care eu lucrez
shooting-uri si pentru evenimente de cand am adoptat stilul flapper.”

“Coafura are influente Galliano, dar nu mi-am dorit in niciun caz sa copiez. Este doar o alegere pentru petrecerea The One,” spune Iulia.

related posts

Modifică setările cookies