Iulia Albu o critică din nou pe Andreea Bălan: ”Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy”


Când Andreea Bălan a avut complicații la naștere și a făcut stop cardiorespirator, din respect pentru starea de sănătate a artistei, Iulia Albu și-a întrerupt, pentru o săptămână, rubrica. 


Acum, în cadrul secțiunii ”Marțea neagră cu Iulia Albu”, criticul de modă comentează fotografiile Andreei Bălan, pe care aceasta le postează de pe patul de spital, pentru a-și ține la curent fanii cu starea ei de sănătate. 

Citește și: Andreea Bălan, mesaj de pe patul de spital: ”Au apărut alte hematoame care trebuie operate”

”Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta “André-a” !

Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată “poale-n brau” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.

Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu că tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, cănd te târăști pe hol cu perfuzia după tine și toată lumea te întreabă ce “aere” (îți) dai! Voi astea care ați născut ca niste “doamne”, cu cezariană, știți despre ce vorbesc”, scrie Iulia Albu pe blogul său personal.

”Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ține la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioșătoare în care o vizitează soțul, că își face timp să se asorteze cu acesta, nu Andreea, niciun bărbat nu este disperat să apăra în 100 de poze pe Instagram cu soția (valabil și pentru Paul Ipate al cărui chin reiese violent din postările agasante ale soției) și pentru TOT ce postezi în general și vei mai posta încă mult timp de acum încolo, căci ce să facem și noi,  aceștia care scriem la gazetă… Hai pa! Și fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”, încheie în forță Iulia Albu.

Foto. Facebook

Vezi și: Iulia Albu ia la rost ținutele vedetelor de pe Instagram


FULLSCREEN
Iulia Albu o critică din nou pe Andreea Bălan: ”Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy”
  • /

related posts

Modifică setările cookies