Iulia, n-ai inteles nimic din sfaturile noastre! Cu putin rafinament, poti ajunge si tu o noua Monica Columbeanu sau Bianca Dragusanu!


Focoasa lui Cristi Tanase nu ne-a ascultat sfaturile si a dat-o iar in bara. Iulia Tabacaru a fost surprinsa de paparazzi intr-o tinuta cu care nu ar trebui sa stea nici in casa, singura! Pentru a nu mai cadea in penibil, Iulia ar trebui sa urmeze exemplul mult mai celebrelor Monica Columbeanu si Bianca Dragusanu.
 


Focoasa Iulia ne-a ingrozit cu tinuta ei albastra, cu un animal print "leopard”. Nici eleganta, nici sport, dar combinata cu niste tocuri pe care abia se putea tine, vestimentatia poate castiga lejer locul intai la concursul "Kitschul absolut". Si judecand dupa punga pe care o are in mana, asta este tinuta ei de shopping.  Bomba sexy nu a renuntat nici la cerceii uriasi.

Daca nu ne-a urmat sfaturile pe care i le-am dat saptamana trecuta, mai incercam odata. De data aceasta, incercam cu exemple mai apropiate ei, nu cu Beyonce sau Jennifer Lopez!

Focoasa ar putea sa invete ceva din experientele Monicai Columbeanu si Biancai Dragusanu. Ambele au inceput de jos, dar acum castiga mii de euro din prezentari de moda si emisiuni tv.

Iulia nu are insa nevoie de operatii estetice: are trasaturi frumoase, forme pline, doar ca trebuie sa mai dea cateva kilograme jos si sa se imbrace mai rafinat.

Deocamdata nu este cazul sa ne alarmam! Mai este timp! Sunt numeroase exemple de fete celebre care au inceput cu stangul, dar s-au cizelat pe parcurs. Click AICI sa vezi cum au reusit altele sa isi schimbe imaginea in bine.

Sursa foto CANCAN

 

  • Iulia Tabacaru

related posts

Modifică setările cookies