Iulia Vântur, o... “indianca veritabilă” la Cannes. Cu ce ținută s-a remarcat vedeta


Iulia Vântur a reușit să se facă remarcata la Cannes cu două ținute superbe, una fiind creată de un designer indian, iar cealaltă de unul ucrainean.

Tag-uri: #Iulia Vantur

Românca s-a lăsat fotografiată într-o rochie verde vaporoasă, de inspirație indiană la malul marii.

 

La un alt eveniment, Iulia Vântur a fost întruchiparea eleganței într-o rochie neagră de gală, cu paiete. 

 

Fiind un artist foarte apreciat în India, Iulia poartă tot mai des ținute de inspirație indiană, mai ales că și muzica sa este tot una tradițională. Românca postează adesea imagini pe rețelele de socializare cu rochiile sale impresionante. 

 

De curând, vedeta a fost într-un turneu în Statele Unite și s-a bucurat de un succes răsunător. Alături de doi artiști indieni consacrați, Guru Randhawa și Kanika Kapoor, românca a concertat cu sala plină în orașe ca Houston, New Jersey, New York sau Washington.

Iulia Vântur a dezvăluit de curând care este următorul ei proiect profesional: “Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a spus pentru playtech.ro.

 

Bill Gates a prezis variola maimuței!

  • Iulia Vântur, o... “indianca veritabilă” la Cannes. Cu ce ținută s-a remarcat vedeta

related posts

Modifică setările cookies