Jennifer Lopez, apariție divină într-o rochie roz pentru promovarea filmului Shotgun Wedding


Jennifer Lopez se pregătește de lansarea noului ei film, Shotgun Wedding, în care joacă alături de Josh Duhamel, Lenny Kravitz și Jennifer Coolidge, câștigătoare de Oscar și Golden Globe pentru rolul ei din The White Lotus.


Pentru promovare, vedeta a postat câteva imagini în care apare de Josh Duhamel, într-o încântătoare rochie roz. Ținuta îi pune în valoare perfect silueta în formă de clepsidră. Diva și-a completat look-ul cu un trench în aceeași nuanță, geantă și sandale tot roz. Fanii au fost încântați.

“Ești cea mai frumoasă!”

“Îți sta senzațional în roz!”

“Look-ul acesta e perfect”, i-au transmis fanii. 

 

La 53 de ani ani, vedeta pare în cea mai bună formă din viața ei. Arată excepțional, în carieră îi merge din plin, iar pe plan sentimental e îndrăgostită ca o adolescentă.

Artista a dezvăluit că a avut dubii în momentul în care a reluat legătura cu Affleck și nu era sigură că relația lor va dura. 

“Evident că nu ne-am propus să ieșim în public cu relația noastră. Dar am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială pentru mine. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale... Nu știu dacă recomand asta tuturor. Noi doi, ne-am pierdut și ne-am găsit”, a povestit Jennifer Lopez în Vogue.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

related posts

Modifică setările cookies