Jessica Biel si Scarlett Johansson, doua tinute originale la premiera filmului "Hitchcock". Care e preferata ta?


Ambele actritei au stralucit ieri la premiera celei mai recente pelicule a lor, in doua tinute neobisnuite, care le-au facut sa se remarce fata de celelalte actrite prezente la eveniment.


Scarlett, care joaca in filmul biografic rolul actritei Janet Leigh, a ales pentru premiera o rochie scurta, cu imprimeu vegetal si o rascroiala interesanta in zona decolteului.

Actrita a optat astfel sa distraga atentia de la bustul ei generos si sa o mute pe picioarele zvelte. O pereche de pantofi negri, cu un decupaj ciudat, i-a completat blondei sexy tinuta.

Tot pentru o tinuta originala a optat si colega ei Jessica Biel, care a purtat un costum argintiu, cu pantaloni. Pentru accesorizarea costumului, proaspata doamna Timberlake a ales accesorii in aceeasi nuanta, inclusiv sandalele delicate.

Jessica, in varsta de 30 de ani, joaca in "Hitchcock" rolul actritei Vera Miles, care interpretase in "Psycho" sora lui Janet Leigh (personajul jucat de Scarlett).

La premiera peliculei au mai fost prezente si Helen Mirren, care joaca in film rolul sotiei lui Hitchcock, Alma si actrita Toni Colette. Ambele au optat pentru tinute predominant negre, in cazul lui Helen aceasta fiind combinata cu insertii aurii.

related posts

Modifică setările cookies