Jessie J, vulgara intr-o rochie plasa care i-a lasat lenjeria la vedere. De ce spun toti ca se transforma intr-o pitipoanca de Hollywood


Fara indoiala, Jessie J a reusit sa isi creeze propriul stil de cand s-a lansat in showbiz si pana in prezent. Uneori insa, ea reuseste sa atraga critici negative din cauza hainelor exagerate pe care le alege.


Faptul ca are o voce extraordinara nu il contesta nimeni. Cand vine totusi vorba despre stil, Jessie mai da si rateuri, ultima ei aparitie fiind dovada clara ca trebuie sa aiba mare grija la imaginea ei.

Invitata la un concert de proportii din UK, antrenoarea de la "The Voice" a optat pentru o rochie alba, de tip plasa, care i-a lasat atat sutienul cat si boxerii la vedere. Asemanatoare mai degraba cu tinuta unei vedete de filme pentru adulti, ea si-a atras critici din partea fanilor, care o apreciaza pentru bunul gust si talentul ei.

Multi spun chiar ca Jessie arata acum ca Miley Cyrus si ca e o mare greseala din partea ei sa adopte acest look. Pe solista nu o prea intereseaza criticile si face alegerile pe care ea le considera bune pentru cariera ei.

Tu ce parere ai? A exagerat de data aceasta? Ar fi trebuit sa aleaga ceva mai decent si mai putin dezgolit?

FULLSCREEN
Jessie J, vulgara intr-o rochie plasa care i-a lasat lenjeria la vedere. De ce spun toti ca se transforma intr-o pitipoanca de Hollywood
  • /

related posts

Modifică setările cookies