”Kate câștigă această rundă”. Kate și Meghan, împreună după mult timp la un eveniment oficial


Recent, Meghan Markle și Kate Middleton au apărut împreună la o recepție, la Palatul Buckingham.


Ducesele Meghan și Kate sunt două dintre cele mai admirate femei din lume, stilul lor vestimentar fiind surse de inspirație pentru multe fane.  

Citește și: Meghan Markle stârnește controverse. Cum plănuiește să-și crească bebelușul

Aseară, acestea au fost invitate la Palatul Buckingham, la o recepție în prezența Reginei, și amândouă au strălucit, în felul lor.

Conform stilistului Lauren Jobling, Kate Middleton a fost ”câștigătoare” cu rochia ei bleu deschis. ”Kate a optat pentru o rochie în stil victorian, care i-a conferit un look feminin și ușor învechit”.

”Meghan a respectat codul vestimentar cât privește culorile, dar asta a fost tot! Rochia peste genunchi a fost un pic prea îndrăzneață, iar designul foarte puțin interesant”.

Meghan a purtat o rochie albă, cu imprimeu auriu și argintiu, la care a asortat un clutch de mătase Wilbur & Gussie Oyster, în valoare de 205 lire sterline. Ducesa de Sussex și-a completat look-ul cu pantofi cu toc Paul Andrew, de 475 de lire sterline, și cercei de aur Cassandra Goad Temple of Heaven, de 1,495 de lire sterline. 

Kate Middleton (37 de ani) și-a arătat silueta zveltă într-o rochie bleu semnată Beulah London, la care a asortat pantofi nude și un clutch în aceeași nuanță cu rochia. 

Foto. Getty

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna viitoare în serialul VLAD


FULLSCREEN
”Kate câștigă această rundă”. Kate și Meghan, împreună după mult timp la un eveniment oficial
  • /

related posts