Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un dineu oficial. Ce ținută a avut Ducesa


Ducesa de Cambridge a apărut la brațul soțului ei, prințul William, pentru un banchet la Palatul Buckingham.


Aseară, la Palatul Buckingham, a avut loc o cină fastuoasă, dată în onoarea regelui Willem-Alexander și a reginei Maxima a Olandei.

Citește și: Maxima, Regina Olandei, s-a descălțat în timp ce vizita o școală. Motivul este impresionant

Ducesa de Cambridge a venit alături de soțul ei, prințul William, și a strălucit la propriu, purtând o tiara de diamante care i-a aparținut cândva prințesei Diana.

Regina (92 de ani) a fost și era prezentă și a profitat de ocazie pentru a vorbi despre Brexit pentru prima oară, declarând că ”ne interesăm de un nou parteneriat cu Europa”. Discursul a venit după ce regele Willem-Alexander a mărturisit, în fața parlamentului britnic, că ”este întristat” de Brexit. 

La banchet au participat 150 de oaspeți, printre care premierul, prințul Michael de Kent, arhiepiscopul de Canterbury sau prințesa Mabel, văduva fratelui regelui Olandei, prințul Friso, care a murit acum cinci ani într-un accident de schi, menționează dailymail.co.uk. 

De departe, cea mai strălucitoare apariție a fost cea a Ducesei de Cambridge, care a optat să poarte, pentru această ocazie, o rochie de la Alexander McQueen, și tiara cu perle și diamante Lover's Knot, care a aparținut prințesei Diana și a fost creată de bijutierii regali în 1914.  

Foto: Getty

FULLSCREEN
Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un dineu oficial. Ce ținută a avut Ducesa
  • /


related posts