Kate Middleton, într-o ținută veche de zece ani, la întoarcerea din concediu de maternitate


Astăzi, Ducesa de Cambridge a ieșit din concediul de maternitate ce a urmat nașterii prințului Louis și a avut primul ei angajament regal.


Kate Middleton (36 de ani) a marcat întoarcerea oficială la îndatoririle regale vizitând un parc educativ pentru copii. Ducesa și-a luat concediu de maternitate în luna martie a acestui an, înainte de a-l naște pe cel de-al treilea moștenitor regal, Prințul Louis.

Acum, aceasta a vizitat Sayers Croft Forest School și Wildlife Garden, de la Paddington Recreation Ground, din Londra - un loc care oferă copiilor ocazia unică de a învăță despre lumea naturală în chiar centrul orașului.

Kate, care a născut pe 23 aprilie, a mai fost zărită în public de mai multe în ultimele luni, dar astăzi și-a făcut apariția în mod formal, pentru a marca întoarcerea sa la angajamentele oficiale.

Mama a trei copii a optat pentru un look casual pentru acest eveniment, apărând în blugi skinny de la Zara, un pulover gri și o jachetă kaki, în valoare de 175 de lire sterline, de la brandul suedez Fjällräven. Kate și-a accesorizat ținuta cu cizmele sale preferate, Penelope Chilvers, pe care le poartă de mai bine de zece ani.

Ducesa de Cambridge se întoarce la îndatoririle regale cu puțin timp înainte de nunta prințesei Eugenie, nepoata Reginei.

 Foto: Getty

FULLSCREEN
Kate Middleton, într-o ținută veche de zece ani, la întoarcerea din concediul de maternitate
  • /


related posts