Kim Kardashian, de nerecunoscut cu noul look retro! Imaginile au adunat peste 2,5 milioane de like-uri


Kim Kardashian are stofă de antreprenor dar și o echipă de marketing de nota zece, care o ajută să fie în permanență în centrul atenției. 


Fosta nevastă a lui Kanye West se pregătește de lansarea noii colecții de costume de baie Skims. 

Și pentru că nu există model care ar putea promova mai bine brandul, Kim a avut parte de o transformare spectaculoasă în cea mai recentă ședință foto. 

Fanii au recunoscut-o cu greu cu noul look retro. În imaginile postate pe net, vedeta apare purtând mai multe piese din noua colecție Skims. Imaginile au fost realizate într-o vilă luxoasă, iar Kim este de nerecunoscut cu o coafură retro, specifică anilor ’80. 

“Pregătește-te pentru costumele de baie metalice”, a scris Kim Kardashian pe contul de socializare. 

Fotografiile în care Kim apare în costum de baie au adunat în doar câteva ore peste 2,5 milioane de like-uri și sute de comentarii. 

“OMG!”, “M-am îndrăgostit!”, “Kim, ești uimitoare!”, “Dacă voi cumpăra acest costum, voi arăta ca tine?”, “Asta e cea mai tare poză a ta!”, "Tu ești?", “Cu părul ăsta nici nu-ți poți da seama ce vârstă are”, sunt o parte din mesajele postate de internauți. 

La 41 de ani, Kim Kardashian este miliardară. Potrivit presei de peste Ocean, vedeta are o avere de peste 1,8 miliarde de dolari. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

related posts

Modifică setările cookies