Kim Kardashian sa se pregateasca de shopping! Herve Leger a lansat colectia pentru toamna - iarna 2011


Kim Kardashian are motive de bucurie. Unul dintre brand-urile sale favorite, Herve Leger, a lansat la New York Fashion Week colectia pentru toamna - iarna 2011/2012. Suntem sigure ca nu va trece foarte mult timp pana cand vedeta va defila la evenimentele mondene imbracata in rochiile pe care modelele le-au prezentat pe catwalk.


Rochiile bandaj au devenit rapid un must pentru aproape toate fashionistele de la Hollywood. E drept, Kim Kardashian e cel mai mare fan Herve Leger, insa nici Jennifer Lopez, Rihanna, Victoria Beckham sau Heidi Klum  nu au ocolit rochiile create de celebra casa de moda.

Pentru toamna - iarna 2011/2012, propunerile Herve Leger sunt aceleasi rochii mulate pe corp, dar accesorizate de aceasta data cu fermoare si cu elemente metalice. Cat despre culori, nudeurile continua sa predomine, insa negrul a fost si el foaret prezent pe podium.

Vezi in galeria foto intreaga colectie Herve Leger prezentata la New York Fashion Week si spune-ne la rubrica de comentarii care dintre rochii crezi ca va fi preferata vedetelor in noul sezon.

Citeste si Marc Jacobs propune bulinele pentru toamna - iarna 2011/2012

               Gata cu asortarea! Donna Karan te imbraca in aceeasi culoare din cap pana-n picioare

CODUL BONUS de astazi, 22 februarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Rezerva bilete Blue Air online

  • Kim Kardashian sa se pregateasca de shopping! Herve Leger a lansat colectia pentru toamna - iarna 2011

related posts

Modifică setările cookies