La 40 de ani după ce a defilat prima oară, Andie MacDowell s-a întors pe catwalk, la Săptămâna Modei de la Paris


Înainte de a fi actriță, Andie MacDowell a fost model.


Luni, după 40 de ani de când a defilat ultima oară pe un catwalk, actrița de 60 de ani s-a întors la modelling, purtând o rochie Elie Saab cu bijuterii încrustate pentru show-ul L’Oréal Paris Le Défilé de la Săptămâna Modei la Paris.

Citește și: La doar 17 ani, fiica lui Andie MacDowell si-a pus mama in umbra pe covorul rosu

Înainte de show, MacDowell a dezvăluit pentru publicația Vogue ce înseamnă pentru ea să se întoarcă pe catwalk. ”Nu am mai defilat de foarte mult timp”, a spus actrița, adăugând că îi place la nebunie faptul că se află în compania unui grup de femei superbe - ea a prezentat alături de Liya Kebede, Soo Joo Park, Thylane Blondeau, Ming Xi, Maria Borges și Doutzen Kroes. Andie MacDowell a mărturisit că este încântată să se întoarcă la Paris, acolo unde a locuit când a debutat în modelling, la 20 de ani.

Am crescut într-un oraș micuț din Carolina de Sud, așa că nu mai văzusem niciodată ceva care să semene cu Parisul”, a spus actrița. ”Acesta este orașul unde am primit o educație și m-am maturizat în atât de multe feluri. Oh, și unde am învățat să mă dau cu ruj roșu”.

Pe podiumul lung de 65 de metri, care plutea pe râul Sena, s-au mai aflat Eva Longoria, Elle Fanning și Winnie Harlow. 

Actrița a vorbit despre faptul că, la 60 de ani, este considerată încă un etalon de frumusețe. ”Sunt în plin proces de îmbătrânire. Acum, sunt capabilă să răspândesc mesajul că nu există limită de vârstă pentru frumusețe. Este vorba despre o călătorie, nu poți să te întorci în timp. Nu vreau să pretind că sunt ceea ce nu sunt și nu mi-a fost niciodată rușine de vârsta mea. Sunt optimistă în această perioadă a vieții mele”.

La sfârșitul anilor 70, începutul anilor 80, înainte să ajungă la Hollywood, MacDowell a prezentat pentru Calvin Klein și Yves Saint Laurent, printre alții.

Foto: Getty
FULLSCREEN
La 40 de ani după ce a defilat prima oară, Andie MacDowell s-a întors pe catwalk, la Săptămâna Modei de la Paris
  • /

related posts