La 48 de ani, Naomi Campbell a defilat topless la Săptămâna Modei de la Paris


Show-ul de modă Valentino 2019, care a avut loc chiar în inima Parisului, s-a încheiat cu o surpriza făcută de legendara Naomi Campbell. 


La 48 de ani, legenda podiumului a avut o apariție neașteptată pe catwalk, atunci când a defilat într-o piesă vestimentară marca Pierpaolo Piccioli.

La finalul show-ului din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, a fost aplaudată pentru piesa vestimentară impresionanta și îndrăzneață pe care a avut curajul s-o poarte. Printre invitații surpriză s-a numărat și Celine Dion, care a savurat momentul din primul rând. 

După 30 de ani de carieră, Naomi Campbell continuă să impresioneze prin aparițiile sale provocatoare, iar această prezentare de modă clar s-a marcat ca fiind una dintre cele mai impresionante show-uri de modă. 

Având în vedere că este o divă a podiumului, Naomi Campbell este foarte selectivă atunci când își alege show-urile de modă. 

Aceasta a mai defilat în New York, în luna octombrie, pentru casa de modă Moschino în colaborare cu H&M, dar și pentru Miu Miu Cruise și, nu în ultimul rând, pentru Dolce Gabbana's Alta Moda show.

Foto: Getty 

FULLSCREEN
La 48 de ani, Naomi Campbell a defilat topless la Săptămâna Modei de la Paris
  • /


related posts