La doar 16 ani, este imaginea campaniei Alexander McQueen pentru primavara - vara 2011!


Aveti vreun dubiu in legatura cu cine le va lua locul in industria modeo celebrelor Kate Moss, Claudia Schiffer sau Cindy Crawford? Fara doar si poate este vorba de Lindsay Wixon. La doar 16 ani, modelul a pus mana pe un contract urias: este imaginea campaniei Alexander McQueen pentru primavara - vara 2011.


Lindsay Wixon este singurul model de varsta ei care a defilat anul acesta pe catwalk la prezentarile celor mai mari designeri prezenti la Saptamanile Modei de la New York, Londra, Milano si Paris.

Dupa cum era de asteptat, dupa atatea prezentari a venit si un contract cu multe zerouri in coada. Lindsay este imaginea noii campanii Alexander McQueen.

Ca si in colectia prezentata la Saptamana Modei de la Paris, fluturasii sunt prezenti si in campania de promovare. Sara Burton, creative director al casei McQueen, a realizat prima colectie de la moartea lui Alexander si, spunem noi, a reusit sa pastreze stilul creatorului celebru. 

Ea a ales fluturii ca tematica a noii colectii, simbol ce reprezinta noile inceputuri. Asa ca, se pare ca nu intamplator a ales ca un model aflat la inceput de drum sa-i reprezinte imaginea.

  • La doar 16 ani, este imaginea campaniei Alexander McQueen pentru primavara - vara 2011!

related posts

Modifică setările cookies