La prânzul de Crăciun cu Regina, Meghan Markle a avut o ținută de 140.000 de lire sterline


Meghan Markle (37 de ani) și soțul ei, Prințul Harry (34 de ani) au participat la prânzul oferit de Regină de Crăciun, ocazie cu care Ducesa de Sussex a etalat o ținută de 140.000 de lire sterline.


Recent, Meghan Markle a avut o apariție surprinzătoare. Ducesa de Sussex a avut un look de designer, iar blogul Meghan’s Mirror a identificat fiecare piesă purtată de aceasta, inclusiv o brățară extrem de costisitoare.

Citește și: Meghan Markle și-a arătat burtica de gravidă într-o rochie mulată. ”Arăt foarte însărcinată astăzi”

Astfel, soția prințului Harry a optat pentru o rochie cu guler înalt de la Erdem, în valoare de 1260 de lire steline. Aceasta piesă vestimentară nu este nouă în garderoba lui Meghan, fosta actriță purtând-o la un interviu pentru emisiunea ”Today” în ianuarie 2016.

La rochie, Meghan a asortat o pereche de pantofi cu toc Aquazurra, de 496 de lire sterline, pe care i-a mai purtat și când a anunțat logodna cu Prințul Harry, în 2017.

Haina de lână Gillian Anderson, de 395 de lire sterline, a întregit look-ul Ducesei. Însă piesa de rezistență, care a ridicat semnificativ prețul ținutei, a fost o superbă brățară cu diamante și aur alb, în valoare de 139.000 de lire sterline.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
La prânzul de Crăciun cu Regina, Meghan Markle a avut o ținută de 140.000 de lire sterline
  • /

related posts