Lady Gaga, imbracata in rochie de mireasa. Tinuta care i-a lasat muti de uimire pe toti. Cum arata, mai nou, vedeta


E un adevarat cameleon si, cand vine vorba de stilul vestimentar, indrazneste sa sparga orice tipar. Chiar si asa, aparitia ei in rochie de mireasa, i-a surprins pe trecatorii de pe strazile din Montreal.


Lady Gaga a fost una dintre invitatele surpriza ale Festivalului de Jazz din Montreal. Dornica sa impresioneze la acest eveniment cu staif, vedeta si-a pus la bataie imaginatia si a imbracat o tinuta care sa ii puna in evidenta latura eleganta si sofisticata.

Astfel, a ales un articol vestimetar care seamana foarte bine cu o rochie de mireasa, pe care a stilizat-o cu un val prins la gat. Parul brunet si l-a prins intr-o coada fixata cu un accesoriu-tiara, iar machiajul a fost unul exagerat, care a oferit intregului look un aer dramatic.

Desi multi s-au obisnuit cu hit-urile pop ale vedetei in varsta de 28 de ani, Lady Gaga a urcat pe scena Festivalului de Jazz alaturi de Tony Bennett, un simbol al stilului celebru in New Orleans. Muzicianul de 87 de ani nu doar ca a cantat cateva piese pe scena cu ea, dar pregateste un album complet, de duete.

Mandra de aceasta mare onoare, Gaga a spus ca acest album va fi "sfarsitul inceputului meu de cariera", semn ca vedeta pregateste o schimbare, o noua etapa in viata profesionala.

Ce ziceti de look-ul ei de mireasa? O prinde bine? Ar trebui sa renunte la ceva sau sa ii adauge anumite elemente pentru a oferi un aspect si mai reusit?

FULLSCREEN
Lady Gaga, imbracata in rochie de mireasa. Cum arata vedeta
  • /

related posts