Lanvin toamna - iarna 2011/2012, in topul celor mai frumoase colectii prezentate la Paris Fashion Week  


Designerii s-au intrecut la Paris Fashion Week prin colectii care mai de care mai spectaculoase. Ca in fiecare an, miza e una mare, asa ca marile case de moda si-au pus la bataie toate resursele pentru ca show-urile lor sa atraga toate privirile. Lanvin a reusit-o din plin si a reusit sa se claseze pe locul al doilea in clasamentul realizat de Alin Galatescu. Cine i-a luat-o inainte? Haider Ackerman.
 


“Lanvin a marcat punctul cel mai important in ceea ce priveste creatitivitatea, printr-un show putin straniu. Am avut senzatia ca am fost rapiti si dusi undeva in zona americana, in zona New Orleans, in zona mlastinilor. In spate curgea o salcie extrem de invechita, iar pe scena patrulau in mod neasteptat propunerile lui Albert Elbaz pentru Lanvin in zona minimala,” a povestit Alin Galatescu.

Liniile au fost la fel de elegante, insa extrem de simplificate. Singurele accente erau niste benzi negre, de metal, care marcau buzunarele, gulerele, extremitatiile in general.

Elementul cheie au fost insa palariile supradimensionate. “Toate modelele erau acoperite de niste palarii ca de vrajitoare, undeva apropiate de zona exploratorilor olandezi din secolul XIX sau de cultura Amish, dusa intr-o zona eleganta insa,” a completat criticul de moda.

related posts

Modifică setările cookies