Laura Cosoi: Am purtat prima data cizmele UGG acum 10 ani, cand in Romania nu avea nimeni


Pentru femei, cizmele UGG sunt trendy, comode si mai ales calduroase. Barbatii insa, le detesta. Intr-un sondaj realizat de site-ul msn.com printre reprezentantii sexului puternic, salopeta si cizmele UGG ocupa primele locuri in topul celor mai oribile articole vestimentare. Laura Cosoi declara insa ca ii place acest model de incaltaminte, pe care il poarta inca de acum 10 ani!


"Eu am avut cizmele astea prima oara cred ca acum 10 ani de zile, mi le-am cumparat de la Londra. Nu erau asa in voga atunci, nu avea nimeni in Romania din cate imi aduc aminte si eram cel putin suspecta, pentru ca oamenii credeau ca se poarta doar in casa," a declarat Laura.

"Dar pentru mine sunt foarte utile, iarna imi este rece si cum noi femeile suntem mai sensibile, prefer sa fiu eu bine si sanatoasa," a adaugat ea.

Ca tot a venit vorba despre incaltaminte, am intrebat-o pe Laura cate perechi de pantofi are in garderoba. Vedeta nu a putut sa ne spuna numarul lor exact, insa si-a amintit ca s-a intors din Mexic cu zeci de perechi.

"Stiu cate mi-am cumparat din Mexic: vreo 20 de perechi aproape. Cei mai multi pantofi i-am luat din Mexic, acum cand am fost si nu mi-am cumparat absolut nimic altceva. Dar trebuie sa recunosc ca inca nu am apucat sa-i port pe toti," a incheiat Laura.

CODUL BONUS de astazi, 13 decembrie 2010, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este:  Blue Air face turul Italiei din 6 orase

related posts

Modifică setările cookies