“Operatia" de marire a bustului care costa doar 30 RON. Cum sa ai sani cu 2 numere mai mari la cel mai mic pret de pe piata


Vrei sani mai mari fara sa treci printr-o interventie chirurgicala anevoioasa? Vezi metoda unica prin care bustul tau se poate transforma peste noapte intr-unul cuceritor.


Din dorinta de a veni in intampinarea femeilor care isi doresc sani cu cateva numere mai mari, pe piata au aparut nenumarate piese de lenjerie intima, care sa satisfaca dorintele femeilor si sa le impiedice sa apeleze la bisturiu pentru a obtine un bust frumos si cuceritor.

Ultimele studii realizate in ceea ce priveste multumirea femeilor vis-à-vis de aspectul lor fizic si implicit sanii lor au demonstrat faptul ca 7 din 10 femei nu sunt incantate de sanii cu care le-a inzestrat natura, iar 75% dintre acestea aleg sa poarte in fiecare zi un sutien care sa dea impresia unui bust generos.

De curand a fost lansat pe piata noul model de sutien Asda, care apartine brandului George si care in schimbul unui pret de aproximativ de 30 RON pretinde ca are aceleasi efecte ca si cand ai fi suferit o interventie chirurgicala de marire a bustului cu doua marimi.

Sutienul miraculos este prezentat drept solutia ideala pentru a avea sanii doriti cu bani putini, dar confort din plin. Aceasta piesa de lenjerie intima poate fi purtata atat cu bretele, cat si fara acestea si este disponibila in trei nuante: alba, crem si neagra.

“Stim ca femeile isi doresc o lenjerie intima care sa nu le restrictioneze in niciun fel stilul pe care il adopta, asa ca am decis sa lansam un sutien care sa intruneasca toate conditiile, astfel incat cea care il poarta sa fie multumita si increzatoare in fortele proprii.”, a declarat producatorul acestui sutien.

Vezi AICI mai multe fotografii cu noul model de sutien, care iti face sanii mai mari cu doua numere.
 

FULLSCREEN
“Operatia" de marire a bustului care costa doar 30 RON. Cum sa ai sani cu 2 numere mai mari la cel mai mic pret de pe piata
  • /

related posts