Lectie de stil cu Dana Budeanu: imbraca-te bine cu 1000 lei pe luna EXCLUSIV


Dana Budeanu promite ca in doi ani sa o transforme pe Andra intr-un trendsetter, iar pe alte vedete incearca sa le educe prin cronica ei vestimentara. Daca si tu ai aruncat ciorapii 20DEN si nu mergi cu geanta de birou si in club, inseamna ca esti pe drumul cel bun: continua sa asculti sfaturile celei mai cunoscute stiliste din Romania!


Perfecte.ro a stat de vorba cu Dana despre stilul romancelor, garderoba, buget, greseli de vestimentatie si alegeri inspirate. Uite ce a iesit!

Perfecte.ro: Cum ai defini in acest moment stilul romancelor?
Neslefuit, lipsit de informatie.

Perfecte.ro: Care ar trebui sa fie regula de aur pentru romance cand se imbraca pentru serviciu?
Croiuri drepte sau curat-cambrate in functie de silueta.

Perfecte.ro: Se spune ca din garderoba niciunei femei nu trebuie sa lipseasca o fusta neagra si o camasa alba. Mai este valabila regula asta?
Cu fusta neagra NU SUNT DE ACORD deloc. Nu cred in reguli, cred in atitudine. Credeti ca Danielei Crudu i-ar sta bine in camasa alba? Dar doamnei Tatoiu? Asadar, nu camasa alba si fusta neagra conteaza.

Perfecte.ro: Care este noua varianta acestei reguli in 2011? 
Fara regula, cu atitudine!

Perfecte.ro: Cum ar trebui sa se pregateasca o femeie inainte sa mearga la cumparaturi? Crezi ca e nevoie de o „documentare” pe Internet sau din reviste sau crezi in inspiratia de moment?
Nu cred in inspiratia de moment a unei femei neinformate, dimpotriva. Documentarea este obligatorie, iar apoi o lista clara. Aceasta abordare este cea mai sigura din toate punctele de vedere.

Perfecte.ro: Ai studiat domeniul afacerilor. Spune care ar trebui sa fie bugetul lunar al unei femei in Romania ca sa arate bine in fiecare zi, tot anul?
10 - 15 milioane aproximativ si am un exemplu in acest sens. Se poate.

Perfecte.ro: Toata lumea stie ca exista o diferenta intre designer si stilist, dar putini stiu sa explice care este ea. Tu cum ai explica foarte concis diferenta dintre aceste profesii?
Simplu: Designerii angajeaza stilisti pentru campaniile de promovare si showurile de moda. Sper ca s a inteles. Una este sa creezi o haina si alta este sa stii s o combini, s-o pui intr un context, intr o campanie etc.

Perfecte.ro: In cele doua volume de „Manual de Stil” sfatuiesti cititorii sa respecte cateva reguli simple, dar in general sa imbratiseze simplitatea.
Cele doua carti sunt complet diferite: cea pentru femei este o schema foarte bine pusa la punct, in care stilurile sunt explicate pe rand; cea pentru barbati este mult mai complexa si are o abordare mult mai apropiata de problemele reale ale unei garderobe. M-am gandit ca barbatilor le este mai greu.

Perfecte.ro: Cui se adreseaza mai ales aceste carti: persoanelor publice sau oamenilor care isi cumpara haine si din hypermarket?

Tuturor.

Perfecte.ro: Rubrica ta din revista „Ciao!” este extrem de populara. Cum crezi ca a afectat vedetele faptul ca sunt mereu sub lupa? Crezi ca invata ceva din greselile pe care le semnalezi?
Cu greu, dar au invatat: au disparut aproape definitiv gentile de zi purtate seara si a aparut PLICUL (intr-adevar dupa vreo 3 ani de rubrica permanenta); au disparut dresurile si dresuletele care mai de care mai "10den" si au aparut cele MATE...etc. S-au schimbat multe lucruri...in bine. Probabil peste alti 7 ani, schimbarea va fi si mai mare.

Perfecte.ro: Faci recomandari despre haine, dar despre dieta ne poti da sfaturi din experienta ta personala?
Nu sunt un exemplu - deloc. Sunt dependenta de foarte multe dulciuri. Asadar, mancati sanatos, beti apa si toate acele lucruri pe care eu nu le fac.

CODUL BONUS de astazi, 31 ianuarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Blue Air introduce asigurarea de calatorie

related posts

Modifică setările cookies