Lidia Buble, strălucitoare și la propriu și la figurat, într-o rochie argintie. Vedetele de la Hollywood adoră ținuta asta


A venit sezonul paietelor și al rochiilor spectaculoase, iar Lidia Buble este deja în trend. Cântăreața și-a făcut apariția într-o rochie mini argintie – unul dintre modelele preferate de vedetele de la Hollywood.


Lidia Buble și-a încântat fanii cu cel mai nou outfit. Artista a purtat o rochie îndrăzneață, pentru care ai nevoie de o siluetă perfectă. Ținuta argintie, mini și decoltată, i-a pus perfect în valoare silueta suplă.

Lidia a făcut o alegere nonconformistă în privința accesorizarii -  a ales o geantă din blăniță roz.

“Ca un diamant strălucești și tu!”,“Ești superbă!”, “Ești minunata!” – i-au transmis fanii în comentarii.

Modelul acesta de rochie argintie este unul preferat și de vedetele de la Hollywood. Paris Hilton l-a făcut celebru, acum mai bine de 20 de ani, când l-a purtat la o petrecere aniversară. Ulterior, și Kendall Jenner a purtat o rochie asemănătoare la ziua ei.

Și vedetele din România au făcut pasiune pentru acest gen de rochie, în special varianta pe auriu, în care au fost văzute Aelina Pestritu și Irina Rimes.

 

  • Lidia Buble, strălucitoare și la propriu și la figurat, într-o rochie argintie. Vedetele de la Hollywood adoră ținuta asta

related posts

Modifică setările cookies