Lily-Rose Depp și Vanessa Paradis, momente de tandrețe la Paris Fashion Week


Prezentare fără distanțare pentru Lily-Rose Depp și mama ei, Vanessa Paradis, la primul mare eveniment de fashion desfășurat cu restricții sanitare în capitala Franței.


Mama și fiica au captat toată atenția la ședința foto de dinaintea evenimentului de prezentare a colecției primăvară-vară 2021 a brandului Chanel. Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp au pozat strângându-se în brațe, un adevărat moment de tandrețe oferit privitorilor purtători de măști de protecție.

Pentru evenimentul de marți seară, cele două s-au îmbrăcat aproape la fel – pantaloni, top și jachetă – optând pentru ținute lejere, în detrimentul rochiilor pretențioase.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Lily-Rose Depp (21 de ani) este fiica Vanessei Paradis cu actorul Johnny Depp. Tânăra, care este fotomodel, a defilat pe podium, de multe ori, pentru casa Chanel. De fapt, cariera ei în modeling a început în decembrie 2016 cu o defilare pentru celebra casă de modă din Franța. 

Găzduită de Marele Palat de la Champs- Elysées, prezentarea Chanel a avut loc în ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris. Întregul eveniment din capitala Franței s-a desfășurat cu respectarea unor măsuri de securitate sanitară impuse de actuala pandemie de coronavirus.

Toți participanții au purtat măști medicale în sălile în care au avut loc prezentările de modă și au fost nevoiți să folosească dezinfectant de mâini la intrare. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 13: Alexia Talavutis, susținere pentru Viviana Sposub

related posts

Modifică setările cookies