Lindsay Wixson: La doar 16 ani, defileaza pentru toti marii designeri


Are doar 16 ani, dar e singurul model de varsta ei care a defilat anul acesta pe catwalk la prezentarile celor mai mari designeri prezenti la Saptamanile Modei de la New York, Londra, Milano si Paris.
 


Lindsay Wixson a calatorit in toate cele patru capitale ale modei intr-un timp record. Manechinul a fost dorit de casele de moda Prada, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Nina Ricci, Oscar de la Renta, Alexander McQueen si multe altele, pentru prezentarile colectiilor de primavara – vara 2011 si a raspuns afirmativ tuturor invitatiilor.

Lindsay stia de la 12 ani ca vrea sa devina model. Desi parintii ei nu au fost tocmai entuziasmati cand au auzit, se pare ca micuta stia exact se va descurca intr-o astfel de meserie.

La doar 16 ani, ea are deja contracte cu numeroase firme de cosmetice si case de moda si defileaza pentru cei mai cunoscuti designeri internationali. Nici pictorialele de moda nu ii sunt straine. Lindsay a aparut deja in celebra revista Vogue, semn ca  in cativa ani va deveni cu siguranta o Claudia Schiffer sau o Kate Moss a generatiei actuale.

related posts

Modifică setările cookies