Look-ul zilei: Eva Mendes intr-o rochie Prada imprimata cu maimute si banane!


Nu oricine are curajul sa poarte o rochie eleganta imprimata cu maimute si banane! Insa Eva Mendes a avut si a fost apreciata pentru asta. Rochita Prada din colectia de primavara 2011 ii vine perfect, desi rautaciosii spun ca Eva si mai fi pierdut din stralucire odata cu kilogramele pe care le-a dat jos.


"Unde ti-au disparut formele voluptoase, Eva?" -  au intrebat rautaciosi ziaristii de la Daily Mail, dupa ultima aparitie a vedetei.Actrita a mers la Madrid pentru a-si promova noul film, "The Other Guys".

Eva se arata deranjata de eticheta de vedeta "sexy" cu care a fost catalogata. "Sunt si eu de vina pentru aceasta imagine a mea, insa este frustrant, deoarece eu nu vreau ca insusirea mea principala sa fie faptul ca sunt sexy.  Mi-ar placea sa fiu apreciata pentru ambitia mea, pentru inteligenta si simtul umorului", spune Eva.

Eva Mendes spune ca, in ciuda felului in care arata, are si ea aceleasi probleme de incredere pe care le are orice femeie - mai ales cand trebuie sa se dezbrace pentru o scena dintr-un film.

  • Look-ul zilei: Eva Mendes intr-o rochie Prada imprimata cu maimute si banane!
Modifică setările cookies