Loredana: E important sa investesti in lucruri care nu se demodeaza intr-un sezon VIDEO  


La inceput de sezon, bugetul, timpul si preocuparea ta sunt cu siguranta indreptate catre haine, pantofi si accesorii noi. Totusi, in ce e bine sa investesti? Loredana Groza ne spune parerea ei.
 


“Cumparaturile nu se termina niciodata. Noul sezon e doar un motiv de a ne reincarca bateriile. Femeilor le lipseste intotdeauna aceasta mica vanitate pe care trebuie sa si-o satisfaca si anume, de a avea ceva nou in fiecare sezon. Ca de fiecare data, creatorii vin cu multe surprize frumoase si ne indeamna sa cheltuim,” spune cantareata.

“Important e sa investesti in lucruri care nu se demodeaza intr-un sezon si care pot reprezenta, in combinatii, diferite cai de acces sau de iesire atunci cand ai nevoie de o piesa care sa-ti completeze o tinuta,”
a completat ea.

Cat despre must have-ul noului sezon, Loredana nu s-a putut opri la un singur obiect vestimentar. “Cred ca din fiecare lucrusor, de la un pantof, la o geanta trebuie sa ai ceva proaspat. As putea spune ca nu trebuie sa ne lipseasca rochitele, parfumul si o pereche de sandalute.”

related posts

Modifică setările cookies