Mădălina Ghenea, parada modei în ploaie! Actrița a fost atracția fotografilor la Milano


Mădălina Ghenea a bifat o nouă apariție răvășitoare la Milano Fashion Week! Actrița în vârstă de 35 de ani a făcut furori într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat și o crăpătură sexy pe picior. 

Tag-uri:

Mădălina și-a făcut apariția într-o rochie albă, extrem de mulată și cu un decolteu care i-a pus în valoare bustul generos. Rochia cu șliț sexy i-a lăsat la vedere și picioarele interminabile. Chiar dacă afară ploua, Mădălina a făcut parada modei pe stradă și le-a oferit fotografilor prezenți la eveniment câteva cadre de vis. 

Românca a postat câteva imagini de la Milan Fashion Week și pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1,1 milion de fani. Imaginile au fost realizate de o fotografă ucraineană @saidada, cu care Mădălina are o frumoasă relație de prietenie. 

Imaginile postate de actriță au adunat peste 23.000 de like-uri, iar internauții i-au făcut complimente pe bandă rulantă. 

“Ești frumoasă ca un înger!”, “Cea mai frumoasă din lume!”, “Unică!”, “Suntem mândri de tine! O frumusețe care se naște o dată la 100 de ani!”, “Mă bucur că ești româncă! Eleganță pură!”, “Mi-am pus ochelarii să te văd mai bine! Încântătoare!”, “Tu chiar știi să faci diferența”, “O combinație de puritate și frumusețe! Ești infinită!”, “Dacă aș arăta doar 3,7% ca tine, aș da lovitura în viață”, “Cum se numește planeta de pe care ai venit?”, “Trebuie să spun că Dumnzeu este un artist mai bun decât Picasso, pentru că a creat ceva atât de frumos”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratori. 

Mădălina a participat la show-ul designerului Ermanno Scervino, de la Milan Fashion Week. În trecut, româncă a făcut furori la evenimente purtând creațiile casei de modă din Italia. Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Getty Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies