Malvina Cervenschi, Laura Cosoi si Dana Rogoz, impresionate de gala Avanpremiere


AVANPREMIERE - Fashion and Life-style Fest le-a adus bucurestenilor si tuturor internautilor prezenti pe Perfecte.ro un insight in moda sezonului viitor, iar gala transmisa LIVE de site-ul nostru a adus laolalta vedete ca Laura Cosoi si Dana Rogoz, Malvina Cervenschi etc. Afla primele reactii ale lui Alin Galatescu si ale designerului Iris Serban de la Vj Oana!


Emotie, aplauze si...moda 100% romaneasca! Asa poate fi descrisa Gala AVANPREMIERE, desfasurata vinerea trecuta la MNAC, eveniment difuzat LIVE de site-ul Perfecte.ro!

"Spre deosebire de editia trecuta, acum am observa tendinta designerilor inspre culorile pale, nude si transparenta materialelor specifice sezonului cald", a declarat fashion bloggerita Dana Rogoz.

Laura Cosoi a fost si ea impresionata de eveniment si de colectia "SWAN" semnata Iris Serban, fata de care actrita si-a marturisit slabiciunea.

Alin Galatescu, organizatorul Avanpremiere,  a tinut sa mentioneze dificultatea cu care un astfel de eveniment ce se doreste a fi periodic si permanent ridicat la statutul de show, poate fi pus in practica, dar a tinut sa ne "avertizeze" ca data viitoare "se va juca" si mai mult cu toate elementele ce transforma o prezentare de moda intr-un adevarat spectacol.

related posts

Modifică setările cookies