Marcia Cross, din serialul "Neveste disperate", diagnosticată cu cancer. Ambii ei soți au fost diagnosticați, la rândul lor, cu teribila boală


Cross, cunoscută mai ales pentru rolul simpaticei Bree Van De Kamp din serialul „Neveste Disperate”, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 8 ani și că s-a vindecat. 


Actrița a publicat pe Instagram o fotografie în care apare fără păr și a scris că e foarte fericită pentru că e încă în viață. Ulterior, ea i-a îndemnat pe cei care suferă de aceeași boală să îi scrie.

Cross, în vârstă de 56 de ani, a declarat în presă că a urmat timp de opt luni un tratament secret și că, potrivit medicilor, a învins boala. 

În urma anunțului, actrița a primit numeroase mesaje de susținere de la colegii de breaslă. Cu toate acestea, colegii ei din serialul „Neveste disperate” nu i-au transmis niciun fel de mesaj, notează publicația Metro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#deseperatehousewives

A post shared by IRVING ϟ ZETINA (@irving_zetina) on

Cross s-a vindecat de cancer în 2010, anul în care a fost diagnosticat cu cancer și brokerul Tom Mahoney, al doilea ei soț, cu care are doi copii, gemenii Eden și Savannah, pe care i-a născut cu puțin înainte să împlinească 45 de ani. 

Înainte de Mahoney, Cross a fost căsătorită și cu actorul Richard Jordan, care a murit din cauza unei tumori pe creier, în 1993. 

Recent, și actrița și cântăreața Olivia Newton-John a dezvăluit că a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer.

related posts

Modifică setările cookies