Maria Marinescu, outfit spectaculos la lansarea primei sale colectii. Trebuie neaparat sa vezi tinuta si de la spate!


Maria Marinescu si-a lansat aseara prima colectie vestimentara, remarcandu-se la eveniment cu un outfit extrem de sexy. Creatoarea de moda a imbracat o fusta neagra asimetrica peste un dres plasa si o spectaculoasa bluza cu volane cu spatele gol.


Vedetele si-au dat intalnire in The Place Concept Store pentru o seara chic, unde designerul Maria Marinescu si-a lansat colectia de sarbatori "New Year's Eve Collection", in cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat vedete din lumea mondena autohtona.

Invitatii au putut admira 10 rochii de seara, create din materiale pretioase si texturi feminine precum catifeaua, matasea si voalul, piese lucrate cu minutiozitate si bun gust. Colectia imbina rafinamentul si glamourul, iar fiecare tinuta este creata intr-un stil diferit, fiind accesibila oricarui tip de femeie.

“Stiu cat de important si dificil este in acelasi timp sa iti gasesti tinuta ideala de sarbatori. De aceea am creat 10 rochii care sa se potriveasca oricarui stil si ale caror materiale urmaresc perfect linia corpului. Sper ca cele care le vor purta sa se simta speciale, macar pret de o seara si sa fure privirile tuturor”, povesteste Maria Marinescu.

Andreea Esca, Amalia Nastase si Mirela Bucovinean au luat si ele parte la evenimentul de lansare.

FULLSCREEN
Maria Marinescu, outfit spectaculos la lansarea primei sale colectii. Trebuie neaparat sa vezi tinuta si de la spate!
  • /


related posts