Masti de fata home-made VERSUS masti din comert


Indiferent de ce tip de piele avem, mastile de fata trebuie sa intre in rutina saptamanala de ingrijire, daca ne dorim un ten frumos si curat. Oferta de pe piata este foarte diversa, dar si oferta de retete disponibile pe internet sau recomandate de cosmeticiene este la fel de mare.


Multe fete considera ca mastile de fata preparate acasa sunt de cele mai multe ori mai bune decat cele din comert, intrucat stiu exact ce contin. Cele care stiu cat de importanta este ingrijirea tenului pentru a a avea o frumusete naturala si sanatoasa au introdus deja in rutina saptamanala prepararea unor astfel de masti.

Pentru fiecare tip de ten exista o sumedenie de produse potrivite; cand vine vorba de ten mixt, insa, este putin mai dificil sa gasesti ingrediente care pot fi combinate si pot fi potrivite fieacarei zone a fetei - cu proprietati hidratante pentru zona uscata si astringente pentru zona grasa. Din oras ar trebui sa cumparam flacoane sau tuburi diferite si sa aplicam masca pentru ten gras in zona T si pe cea pentru ten uscat pe restul fetei.

Afla ce ingrediente contin cele mai bune masti de fata pe acasatv.ro!

related posts

Modifică setările cookies