Megan Fox, un fel de Cenusareasa...in slapi!


Ramane una dintre preferatele noastre si cu siguranta, ale barbatilor...Insa, pentru ca se mai si intampla sa punem la colt pana si pe cele mai cele dintre frumoasele lumii, de data asta, Megan Fox aterizeaza pe lista neagra! Si nu pentru ca nu i-ar fi iesit mixul vestimentar, ci pentru ca ni se pare ca "vaneaza" cu disperare rolul Cenusaresei... 


Ne e clar ca, indiferent de hainele pe care le poarta sau aspectul acestora, Megan Fox va straluci mai mereu, insa nu intelegem de ce cineva inzestrat de mama natura cu atat de multe calitati si parti frumoase a putut face o astfel de greseala fashionistica!!!

Ne place mult combinatia intre rochita de culoare navy si cardigan lalai, iar margelutele rosii pica si ele la fix, insa cand ne coboram privirea...AUCH!!! Slapi? In perioada asta a anului cand avem atatea modele de cizme din care sa alegem? C'mon!

Megan, ori ai plecat in graba si ai uitat sa te incalti, ori n-ai stat cu ochii pe meteo, ori vanezi cu disperare rolul Cenusaresei??? Care dintre variante credeti ca-i veridica, perfectelor? 

related posts

Modifică setările cookies