Meghan Markle a încălcat din nou protocolul. Ținuta care sfidează regulile Reginei


Cel mai recent outfit al lui Meghan Markle încălcă cel puțin două reguli de vestimentație preferate de Regină. 


Prințul Harry și Meghan Markle au participat la WellChild Awards, un eveniment care onorează copiii cu afecțiuni serioase și pe îngrijitorii acestora. Ducele și Ducesa de Sussex au făcut cunoștință cu cei mici, au avut parte de un moment ciudat când au încercat să intre amândoi pe ușă, în același timp, și au vorbit despre filmele lor Disney preferate - Harry îl adoră pe cocoșul Hei Hei din Moana. 

Foto: Getty

Dar și mai interesantă a fost ținuta lui Meghan.

Ducesa de Sussex, care încalcă protocolul regal aproape la fiecare apariție oficială, a purtat din nou costum all black cu pantaloni. Singura problemă: Regina nu suportă ca femeile din familia regală să apară în costum. 

Conform cosmopolitan.com, protocolul impune ca acestea să poarte fuste și rochii și să nu-și expună picioarele fără dresuri.

Ei bine, Meghan a sfidat ambele reguli în mai multe rânduri. Conform unei surse a publicației People, Meghan "are dificultăți în a asimila anumite reguli ale Casei Regale, cum ar fi fapul că Regina preferă femeile în rochii și fuste, în defavoarea pantalonilor, așa că îl întreabă adesea pe Harry de ce lucrurile trebuie să fie într-un anumit fel". 

Recent, Meghan Markle s-a afișat într-o rochie scurtă, absolut spectaculoasă, care i-a dezvăluit picioarele fine și, de asemenea, faptul că a ignorat regula de a purta dresuri fine în public. 

Experta în regalitate Victoria Arbiter a declarat în urmă cu ceva timp pentru Insider că: "Nu vei vedea niciodată o femeie din familia regală fără dresuri nude. Aș spune că asta este cea mai dură, de neîncălcat regulă impusă de Regină".

După cum se poate vedea în galeria foto de mai jos, Meghan nu ține cont de aceste rigori.

FULLSCREEN
Meghan Markle a încălcat din nou protocolul. Ținuta care sfidează regulile Reginei
  • /

related posts

Modifică setările cookies