Meghan Markle, acuzată că o copiază pe Prințesa Diana prea des: ”Este obsedată”


Recent, Meghan Markle a participat la un important eveniment regal, ceremonia de Remembrance Day, dar fanii din toată lumea i-au criticat ținuta, de altfel extrem de sobră și elegantă. 


În timp ce unii dintre fani i-au lăudat look-ul fostei actrițe, alții au acuzat-o de faptul că o copiază pe regretata prințesă Diana prea mult. 

Citește și: Meghan, cu cercei de 25.000 de lire sterline, Kate - elegantă cu o bentiță de 100 lei

”Meghan trebuie să înceteze să se îmbrace precum Diana. Sunt două siluete diferite, iar rezultatul este complet diferit”, a scris pe Twitter cineva. 

”Din nou. Ce urât și obositor. Trebuie să îți impui propria personalitate. Încetează să pretinzi că ești altcineva”, a scris alt fan.

”Prea calculată.. încearcă să manipuleze publicul... copiind-o pe Diana”, a fost un alt reproș. 

 

Cu toate acestea, alți utilizatori de social media au subliniat că Kate Middleton, cumnata lui Meghan, a purtat și ea ținute similare cu ale Dianei și nimeni nu a comentat în sens negativ aparițiile acesteia. 

”Stați că nu înțeleg: dacă Meghan se inspiră de la Prințesa Diana este ”obsedată” și ”ciudată”, dar când Kate face același lucru, este lăudată? Este un dublu standard aici”, notează cineva. 

”Kate face asta tot timpul. Și doar la Meghan e ciudat? Reveniți-vă, amândouă arată superb”, a scris alt fan. 

Foto: Profimediaimages.ro

 

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

FULLSCREEN
Meghan Markle, acuzată că o copiază pe Prințesa Diana prea des: ”Este obsedată”
  • /

related posts

Modifică setările cookies