Meghan Markle, apariția de senzație la British Fashion Awards. Cum a încălcat, flagrant, protocolul regal


Luni seara, Ducesa de Sussex a avut o apariție surpriză la British Fashion Awards.


Meghan Markle, însărcinată în cinci luni, a arătat senzațional într-o rochie Givenchy. Aceasta a înmânat premiul Designer of the Year lui Clare Waight Keller, cea care i-a creat rochia de mireasă și directorul creativ al brandului.

Citește și: Meghan Markle, metoda prin care a ales să nască primul ei copil

La fel ca de fiecare dată, Meghan a impresionat cu ținuta impecabilă, aceasta asortând la rochia neagră, cu un umăr, lacul de unghii în aceeași culoare. 

Cu toate acestea, Meghan a încălcat și de data aceasta protocolul, în mod flagrant chiar. În mod tradițional, femeile care fac parte din familia regală optează pentru lac de unghii în culori neutre - Regina și Ducesa Kate nu au fost văzute cu altă culoare - și însăși Meghan alege, de obicei, lac de unghii nude.

Nu este prima dată când Ducesa alege un lac de unghii închis la culoare. În timpul turneului regal, în care a fost alături de soțul ei, Prințul Harry, Meghan a purtat, la o recepție în Noua Zeelandă, o ținută neagră, alegând pentru această ocazie o ojă neagră, atât pentru degetele de la mâini, cât și pentru cele de la picioare.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle, apariția de senzație la British Fashion Awards. Cum a încălcat, flagrant, protocolul regal
  • /

related posts

Modifică setările cookies