Meghan Markle, apariție inedită într-o pereche de blugi rupți, de 133 lei


Recent, Meghan Markle a fost surprinsă în public într-o pereche de blugi rupți, speciali pentru gravide. 


Gravidă în șase luni, Meghan Markle a fost zărită în Londra, la un prânz relaxat în compania directorului său de PR. Pentru această ocazie, Ducesa de Sussex a îmbrăcat o pereche de blugi rupți în dreptul genunchilor și o haină bleumarin, desăvârșindu-și look-ul cu o pereche de ochelari de soare Ray-Ban.

Citește și: Cum a decorat Meghan Markle camera copilului. Are legătură cu sexul bebelușului

Este prima oară de când a intrat în familia regală când Ducesa poartă blugi rupți în public.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Pentru prânzul din Notting Hill, aceasta a optat pentru o pereche de blugi de maternitate de la H&M, în valoare de 133 de lei. Ultima dată când Ducesa a fost văzută în public cu blugi a fost în 2017, la Invictus Games, unde a participat alături de logodnicul ei, Prințul Harry.

În ciuda faptului că este gravidă în șase luni, Meghan a purtat o pereche de pantofi Stuart Weitzman, cu tocuri foarte înalte. De altfel, recent, medicii au avertizat-o pe Ducesă că alegerile sale vestimentară îi pot afecta sarcina. 

Dr Sarah Jarvis a declarat pentru Fabulous Online: ”Când sarcina este înaintată, nu se recomandă ca femeile să mai poarte tocuri înalte. Una dintre cele mai afectate zone este spatele, care oricum este solicitat din cauza bebelușului. În plus, există riscul ca gravida să cadă, așa că de ce să pui bebelușul în pericol de dragul modei?”.

Foto: Getty, Instagram

Urmăriți, mai jos, sfaturi importante despre sportul în sarcină

related posts

Modifică setările cookies