Meghan Markle, look de milioane într-o rochie de 3500 lire sterline și brățara prințesei Diana


Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit aseară, la Royal Albert Hall, un spectacol Cirque du Soleil, iar Ducesa de Sussex a arătat spectaculos într-o rochie sclipitoare.


Meghan Markle (37 de ani) s-a asigurat că atrage toate privirile la spectacolul Cirque du Soleil de la Royal Albert Hall, la care a asistat alături de soțul său.

Citește și: Meghan Markle, apariție de senzație într-o rochie mini, de 130 de lei

Ducesa de Sussex a purtat o rochie de seară bleumarin, cu paiete, care i-a scos în evidență silueta de gravidă, la care a accesorizat o brățară de aur care a aparținut cândva mamei prințului Harry, regretata prințesă Diana.

Cu părul prins și un machiaj natural care i-a accentuat strălucirea, Meghan a arătat impecabil. Dacă, de obicei, Ducesa preferă nuanțele nude de ruj, acum a ales un roșu intens pentru a-și sublinia buzele.

Cuplul s-a întâlnit cu reprezentanții show-ului înainte de a-și lua locul în sală. 

Brățara fostei actrițe americane a aparținut cândva Prințesei Diana, iar Meghan a fost văzută purtând-o în timpul turneului regal din luna octombrie a anului trecut, chiar după ce a anunțat că este însărcinată. La rândul ei, Diana a fost fotografiată purtând brățara în 1990, pe când saluta niște fani din mulțime care îi dăruiau flori. 

În completarea ținutei, Meghan Markle a purtat un clutch și o pereche de cercei de aur. Rochia lui Meghan cu paiete este semnată de designerul Roland Mouret și costă 3495 lire sterline. 

Apariția impresionantă a Ducesei de Sussex vine la doar câteva ore după ce aceasta a participat la un eveniment într-o rochie de la un popular brand de haine, care a costat doar 25 de lire sterline. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle, look de milioane într-o rochie de 3500 lire sterline și brățara prințesei Diana
  • /

related posts