Meghan Markle și cerceii de 500.000 de euro cu care Ducesa a încălcat protocolul regal


Ducesa de Sussex a avut o apariție remarcabilă, în timpul unei recepții, purtând niște bijuterii extrem de valoroase.


În timpul turneului regal din luna octombrie a anului trecut, în insulele Fiji, Meghan Markle, acum însărcinată în șase luni, și-a făcut apariția la o recepție purtând o pereche de cercei cu diamante galbene. Recent, s-a aflat că aceștia aparțin designerului Butani, costă 500.000 de dolari, și au fost luați cu împrumut special pentru acea ocazie. 

Citește și: Meghan Markle, apariție inedită într-o pereche de blugi rupți, de 133 lei

Meghan nu este singura celebritate care a purtat creațiile designerului din Hong Kong. Jennifer Lopez, Kate Beckinsale, Rihanna, Christina Hendricks, și chiar Michelle Obama s-au afișat, pe covorul roșu, cu bijuterii semnate de acesta.

Cu toate acestea, membrii familiei regală britanice nu au voie, conform tradiției, să fie văzuți în public purtând bijuterii luate cu împrumut de la designeri.

Explicând eticheta regală când este vorba de bijuterii, expertul William Hanson a declarat pentru Femail: ”Pentru evenimentele grandioase, precum banchetele de stat sau cinele oficiale, membrii familiei regale poartă bijuterii extrem de scumpe. Pentru evenimentele din timpul zilei, sunt preferate bijuteriile mai discrete, cu excepția inelelor de logodnă sau a verighetelor”.

Acesta a adăugat: ”Femeile din familia regală au o misiune dificilă - cu toții vrem să fim ca membrii familiei regale, însă dacă aceștia poartă ceva prea scump sau extravagant, sunt criticați pentru că au întrecut măsura. Nu au cum să câștige la acest capitol”.

Foto: Getty

 

Vezi și: A făcut prăjituri pentru prințesa Thailandei și pentru Măruță


FULLSCREEN
Meghan Markle și cerceii de 500.000 de euro cu care Ducesa a încălcat protocolul regal
  • /

related posts

Modifică setările cookies