Meghan Markle și Prințul Harry, plimbare romantică pe plajă. Ce a purtat Ducesa cu această ocazie


Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry, își continuă turneul regal prin Australia.


Pentru cea de-a treia zi a turneului regal, Meghan Markle a ales să poarte o rochie blemarin semnată de designerul australian Dion Lee, înainte de a se schimba într-o rochie Club Monaco, potrivită pentru o plimbare romantică pe plajă, de mână cu soțul ei.

Citește și: Sacoul purtat de Meghan Markle, sold out în câteva minute. Cum arată și cât costă acesta

Inițial, Ducesa de Sussex a purtat rochia Dion Lee cu pantofi stiletto bleumarin, Manolo Blahnik, în valoare de aproape 1000 de dolari, și același trenci pe care l-a avut la Taronga Zoo, acum două zile. Aceasta a completat ținuta cu o geantă de piele Gucci Sylvie, care costă 2650 de dolari.

Mai târziu, Meghan s-a schimbat într-o rochie neagră, de 268 de dolari, de la Club Monaco, la care a asortat pantofii săi preferați Rothy. Fiind cea mai ieftina piesă vestimentară afișată de Ducesă, rochia s-a vândut în scurt timp, site-ul Club Monaco devenind nefuncțional din cauza numărului prea mare de utilizatori.

Ducesa de Sussex a purtat o brățară de aur, de la brandul britanic Shaun Leane, pe care a mai afișat-o și la concertul dat de ziua Reginei. 

Pentru plimbarea pe plajă, Meghan s-a schimbat în balerini, păstrând geanta Gucci Sylvie. 

Vedeți în galeria foto de mai jos imagini cu Meghan Markle și prințul Harry, din turneul regal prin Australia. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle și Prințul Harry, plimbare romantică pe plajă. Ce a purtat Ducesa cu această ocazie
  • /

related posts