Meghan Markle, tribut pentru Prințesa Diana la Festivalul Global Citizen


Prințul Harry și Meghan Markle au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume cu vizita lor la New York. 


Ducii de Sussex au vizitat mai multe obiective din metropola americană, au avut întâlniri cu oficialitățile și au luat cuvântul pe scena festivalului Global Citizen. 

Cum era de așteptat, toate privirile au fost ațintite asupra lui Meghan Markle, aceasta fiind și prima apariție oficială a ducesei de la nașterea fetiței sale, Lilibet Diana. 

Meghan Markle, parada modei în haine și bijuterii de 78.000 euro

Nevasta lui Harry a făcut parada modei și a schimbat numeroase ținute, una mai scumpă decât alta. Jurnaliștii de la Evoke scriu că hainele și bijuteriile purtate de Meghan Markle, în cele trei zile la New York, costă aproximativ 78.000 de euro. 

În ziua în care ducii s-a întâlnit cu guvernatorul New York-ului, Meghan a purtat o ținută all-black. Paltonul Armani costă în jur de 1.600 de euro, pantalonii de la același brand se vând la prețul de 758 de euro, iar pantofii ducesei, creație Aquazurra, costă 524 de euro. 

În weekend, Meghan și Harry au participat și la festivalul Global Citizen din New York. Cei doi au urcat pe scenă și au cerut ca accesul la vaccinuri să fie considerat „un drept uman de bază”.

Meghan a purtat o rochie mini, sexy, de culoare albă. Ducesa a ales stiletto negri, un palton în aceeași nuanță și și-a accesorizat ținuta cu o geantă Dior. Cea din urmă nu a fost aleasă la întâmplare, iar presa străină scrie că Meghan a vrut astfel să-i aducă un omagiu soacrei sale. 

Meghan a purtat o geantă Dior Lady D-lite, în valoare de 4.900 de dolari, scrie Page Six. Modelul ales de Meghan a fost și preferatul regretatei Lady Diana. 

“Prințesa Inimilor” a primit un model asemănător în 1995, de la Bernadette, soția lui Jacques Chirac. A îndrăgit-o și a purtat-o la nenumărate evenimente, tocmai de aceea casa de modă Dior i-a schimbat numele genții în Dior Lady D, în anul 1996. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean – Ardei umpluți cu mușchiuleț de pui și chimen

 

related posts

Modifică setările cookies