Mel B vs Joanna Krupa. Cine a fost mai sexy intr-o rochie transparenta si decupata?


Vedete internationale au purtat doua tinute extrem de asemanatoare la doua petreceri date in cinstea premiilor Oscar. Din fericire, evenimentele au avut loc in locatii diferite, iar Mel B si Joanna nu au fost puse in situatia jenanta de a aparea imbracate la fel pe covorul rosu.


Joanna Krupa, 34, si Mel B, 38 au optat ambele pentru o tinute Walter Mendez pentru a onora invitatiile la doua evenimente mondene organizate in cinstea premiilor Oscar. 

In timp ce vedeta de reality show Joanna a mers la Fame & Philanthropy Party din Beverly Hills, fosta membra Spice Girls a ales cea de-a 22 editie a evenimentului Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing And After Party.

Evident mandre de aspectul lor fizic si siluetele intens lucrate, cele doua au ales sa-si puna in evidenta mai ales zona decolteului, Mel B fiind chiar si mai indrazneata si aratandu-si o portiune de piele semnificativa. 

Croita ca rochie de tip sirena, creatia aleasa de Mel B este transparenta la coapse, vizibil mai subtiri la aceasta aparitie decat in alte momente in care fosta membra Spice Girls a fost surprinsa de paparazzi.

De cealalta parte, sotia dezinhibata Joanna Krupa a incercat sa fie cat a putut de classy in acest context si a renuntat la partea inferioara vizibila, mizand doar pe decolteu.

Cine crezi ca a aratat mai bine? Consideri ca rochiile create de Walter Mendez au fost potrivite pentru evenimentele la care au fost invitate?

related posts

Modifică setările cookies