Melania Trump a avut o nuntă de 1 milion de dolari. Cum au arătat cele două rochii de mireasă


 
Donald Trump, actualul președinte al SUA, s-a căsătorit cu Melania Knauss pe 22 ianuarie 2005, în cadrul unui eveniment fastuos care a costat un milion de dolari.


La nuntă au venit peste 350 de invitați, majoritatea fiind celebrități din showbiz, sport sau politică, precum Hilary și Bill Clinton, Simon Cowell , Heidi Klum, Arnold Schwarzenegger, fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, P Diddy, Usher, Kathie Lee Gifford, Matt Lauer, Shaquille O'Neal, Billy Joel sau Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue.

Foto: Instagram, Vogue

Melania a avut două rochii de mireasă, absolut impresionante. Cu una dintre acestea a apărut pe coperta publicației Vogue, fiind o creație Christian Dior în valoare de 80.000 de dolari, făcută din aproape 90 de metri de satin, cu o broderie la care s-a lucrat timp de 550 de ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Un voal imens îi acoperea coafura elaborată, mireasa accesorizând rochia-sirenă cu un colier de diamante, trei brățări cu diamante și inelul de 1,5 milioane de dolari primit de la Trump, cu diamant de 12 carate.

Rochia Dior s-a dovedit însă prea dificil de purtat, împiedicând-o să se miște în voie, așa că pentru recepția de seară, Melania s-a schimbat într-o rochie în stil grecesc semnată Vera Wang. 

Mireasa a renunțat la tradiționalul buchet de mireasă în favoarea unui rozariu, aparținând familiei sale. 

Melania și Donald Trump și-au jurat credință veșnică la o biserică din Palm Beach, Florida. Petrecerea s-a mutat apoi pe proprietatea lui Trump din localitate, în sala de bal nou restaurată, cu ornamente inspirate de Palatul Versailles. Oaspeții s-au delectat cu salată de creveți cu sos de șampanie și friptură de vită.

Tortul de nuntă a fost o construcție impresionantă cu șapte etaje, cântărind aproape 100 de kilograme și decorat cu 3000 de trandafiri din zahăr. Cu toate acestea, în ziua respectivă, nu a putut fi mâncat din cauza firelor necomenstibile care îi susțineau structura. Invitații a trebuit să se mulțumeasc cu prăjiturile de ciocolată, iar uriașul tort a ajuns până la urmă în farfuriile ospătarilor. 

Elton John,  Tony Bennett, Billy Joel și Paul Anka, dar și o orchestră cu 46 de membri au fost cei care au cântat toată noaptea la nunta Melaniei cu Donald Trump.

related posts

Modifică setările cookies