Melania Trump a plecat în Africa fără soțul ei. Cum s-a îmbrăcat la primul ei angajament individual


Melania Trump (48 de ani) a ajuns în această dimineață în Ghana, la primul ei angajament fără Donald Trump, președintele SUA.


Prima Doamnă a SUA a optat, cu această ocazie, pentru o ținută stilată, purtând o rochie în dungi marca Celine, în valoare de 2000 de dolari și o pereche de pantofi albi semnați Manolo Blahnik.

Citește și: Melania Trump a avut o nuntă de 1 milion de dolari. Cum au arătat cele două rochii de mireasă

Melania s-a oprit pe treptele avionului pentru a saluta mulțimea care venise să o întâmpine, evitând un dezastru vestimentar în momentul în care vântul a început să bată mai tare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Soția președintelui Trump a fost întâmpinată de omologul său din Ghana, prima doamnă Rebecca Akufo-Addo. Cele două s-au salutat și au vorbit pentru câteva minute, Melania punându-și mâna pe brațul Rebeccăi în timpul conversației lor.

Prima Doamnă a Statelor Unite a primit, apoi, din partea unei fetițe îmbrăcate în port tradițional, un buchet colorat de flori, Melania mulțumind cu o îmbrățișare călduroasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

De la aeroport, Melania Trump a fost însoțită la Greater Accra Regional Hospital unde, conform BBC, a urmărit felul în care sunt cântăriți bebeluși, ca parte a programului local, finanțat de USAid, care are drept scop îmbunătățirea nutriției la copiii de vârste mici.

Membrii spitalului s-au arătat încântați să aibă un vizitator de acest calibru, în timp ce Melania a fost cucerită de un bebeluș pe care l-a luat în brațe și l-a alintat minute în șir, cu o expresie de încântare pe chip.

După vizita în Ghana, Melania își va continua turneul individual în Malawi, Kenya și Egipt.

Foto: Instagram, Getty

related posts

Modifică setările cookies